Terug naar overzicht

Groningen Zernike Tower - Short Stay

Premium

Welkom in Groningen, waar uitzonderlijk studentenhuisvesting en stedelijke flair elkaar ontmoeten. Deze short stay appartementen hebben een maximum termijn van 6 maanden - ideaal als je op zoek bent naar een huurcontract met meer flexibiliteit dan gewoonlijk. 

.
In onze Zernike Toren huur je niet zomaar een kamer; je wordt onderdeel van een levendige gemeenschap. Wat ons onderscheidt zijn onze unieke moderne en hippe gemeenschappelijke ruimtes, waaronder verschillende ruime studieruimtes, een gameroom, een grote fitnessruimte, een tuin en een diningroom op de 22ste verdieping. Van daaruit word je getrakteerd op een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, waardoor de perfecte sfeer ontstaat voor inspiratie, ontspanning en gesprekken. Een studentenresidentie als geen ander!


Onze studentenappartementen in Groningen liggen verscholen tussen de rivier en een park en bieden rust en gemak. Het is slechts vijf minuten fietsen vanaf de Zernike Campus.
En wist je dat : door een short stay kamer bij ons te boeken, verzeker je je van een plek in een comfortabele woonruimte én aan het eind van je verblijf heb je de mogelijkheid om een long stay kamer bij ons te boeken.

Short Stay - 6 maanden

Interessante plaatsen

Plaats Afstand
Hanze University of Applied Sciences 0,7 km 3 min 7 min
University of Groningen 0,7 km 3 min 7 min
Premium

Huurprijs per maand

€ 1089-1216 *incl. extra kosten

Oppervlakte

20-50 m²
Boek Nu
Boek nu of stel je vraag hieronder