Terug naar overzicht

Antwerpen Felix

Basic

Je studentenkamer in de maak - Studentenhuisvesting Antwerpen

Ervaar de toekomst  in onze nieuwe studentenresidentie in Antwerpen, die medio 2024 wordt opgeleverd. Deze moderne kamers voor studenten zijn ontworpen om overspoeld te worden met natuurlijk licht, dankzij de grote ramen, wat een levendige en uitnodigende sfeer creëert.

Onze gloednieuwe studentenkamers in Antwerpen bieden verschillende gemeenschappelijke ruimtes aan , waaronder een studiezone, waar je in contact kunt komen met medestudenten. Bovendien is het gebouw gunstig gelegen op de Campus Groenenborger, een perfecte uitvalsbasis voor ontspanning en vrije tijd.

Genesteld in een wijk met een enorm potentieel en voortdurende ontwikkeling.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen en spannende features voor deze nieuwe studentenwoning? Mis het niet! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte:

  • Unieke kenmerken: Ontdek wat onze 3 Eiken residentie onderscheidt van de rest. Van ultramoderne voorzieningen tot de gezelligste gemeenschappelijke ruimtes, we hebben iets voor elke student.
  • Kameropties: Kom meer te weten over de verschillende kamertypes en indelingen die beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een privéstudio of een kot, bij ons zit je goed.
  • Hoogtepunten van de buurt: Verken de Life Science Campus en ontdek wat er voor jou in petto is op deze campus.
  • Openingsdata: Weet als eerste wanneer onze deuren opengaan en verzeker je van een kamer in dit nieuwe studentengebouw.
Basic

Huurprijs per maand

€ 400-800 *excl. extra kosten

Oppervlakte

18-40 m²
Kamer aanvragen voor 2024-2025
Interesse in deze kamer?
Boek snel een bezoek via deze form!