Terug naar overzicht

Antwerpen Felix

Premium

Elke woensdag (behalve op feestdagen) ben je tussen 16.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Residence Felix. Maak kennis met onze residentie en ons gastvrije team. Graag je aanwezigheid voor deze rondleiding bevestigen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Op zoek naar een ideale plek om te wonen tijdens je studie aan de Universiteit Antwerpen? Ontdek Felix, de perfecte thuisbasis op Campus Groenenborger! Onze gloednieuwe studentenkamers bieden het ultieme comfort en gemak, zodat jij je kunt concentreren op je studie en het studentenleven ten volle kunt ervaren. Geniet van moderne voorzieningen, een bruisende gemeenschap en een locatie die dicht bij Gebouw Z en andere faciliteiten ligt. Maak van je studentenjaren een onvergetelijke tijd met Felix als jouw thuisbasis. Ontdek vandaag nog beschikbare kamers en maak je klaar voor een geweldige studentenervaring!

Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier of telefonisch op +32 3 283 40 60 of stuur een mailtje naar felix@xior.be

Premium

Huurprijs per maand

€ 400-800 *excl. extra kosten

Oppervlakte

18-40 m²
Meer informatie
Interesse in deze kamer?
Boek snel een bezoek via deze form!