Terug naar overzicht

Eindhoven Zernikestraat

Premium

Jouw toekomstige thuis in de maak - Studentenhuisvesting Eindhoven

Ervaar de toekomst van studentenhuisvesting in ons nieuwe studentenhuis in Eindhoven. De eerste 80 kamers werden in april 2024 opgeleverd, de rest volgt deze zomer. Deze moderne kamers voor studenten zijn ontworpen om overspoeld te worden met natuurlijk licht, dankzij de grote ramen, wat een levendige en uitnodigende sfeer creëert.

Onze gloednieuwe studentenkamers in Eindhoven bieden verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een studiezone, waar je contact kunt leggen met medestudenten. Bovendien is het gebouw gunstig gelegen naast een park, een perfecte plek voor ontspanning en vrije tijd.

Onze studentenhuisvesting in Eindhoven ligt in een wijk met een enorm potentieel en voortdurende ontwikkeling, op slechts een steenworp afstand van de Technische Universiteit Eindhoven, waardoor je dagelijkse woon-werkverkeer een fluitje van een cent is.

Eindhoven, vaak de 'Lichtstad' genoemd, staat bekend om zijn innovatie, creativiteit en bloeiende technologiesector. Het is een bruisende stad met een veelbelovende toekomst en een perfecte aanvulling op ons moderne studentenhuis. Van culturele ervaringen tot technologische hoogstandjes, Eindhoven heeft het allemaal.

Naar verwachting zal dit project in het voorjaar van 2024 klaar zijn. Geïnteresseerd? Schrijf je in op www.xior-booking.com onder "Toekomstig aanbod" of klik op de witte knop hier rechts.

Voorzieningen

Op de kamer:
Toilet
Douche
Keuken
Wastafel
Volledig bemeubeld
Premium

Huurprijs per maand

€ 600-700 *excl. extra kosten

Oppervlakte

18-26 m²
Future Offer - Registreer hier
Boek nu of stel je vraag hieronder