Terug naar overzicht

Enschede Ariënsplein 1-700 t/m 1-819

Premium

 Ariënsplein 1-700 t/m 1-819


Premium kamers op een bijzondere locatie!

Kom wonen in het nieuwe concept “Work and living”. Het voormalige ziekenhuis aan het Ariënsplein is getransformeerd naar een multifunctioneel complex. Het is opgedeeld in verschillende delen met in het centrum van alles het horecaplein. In het pand zitten rondom dit Horecaplein heen bedrijven, start-ups, scale-ups, studentenwoningen & onderwijsinstellingen. Hiermee is het de plek om te werken aan je netwerk en om connecties op te doen met allerlei ambitieuze mensen.

Alle studio’s van 1-700 t/m 1-819 vallen onder het concept Work and living. Wanneer je hier een studio huurt verbind je je automatisch aan Connect-U. Connect-U is onze organisatie die er voor zorgt dat het bedrijfsleven op het Ariënsplein draait en zich blijft ontwikkelen. Denk hierbij aan het assisteren bij het organiseren van bedrijfsevents zoals vergaderingen, bedrijfslunches of netwerkborrels.

Een studio in dit bouwdeel huur je voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 12 maanden. Daarnaast heb je recht op huurtoeslag voor de meeste studio's, mits je minstens 23 jaar oud bent.

Ook is het inschrijven bij de Kamer van Koophandel mogelijk met je adres.

Voor het boeken van een van de studio’s klik je simpelweg op ‘Boek Nu’. Mocht er even niets te zien zijn dan kun je mailen naar enschede@xior.nl en je inschrijven op het “Future offer” op www.xior-booking.com.

Boek nu! www.xior-booking.com

Voorzieningen

Op de kamer:
Internet
Toilet
Douche
Keuken
Wastafel
Premium

Huurprijs per maand

€ 485-915 *excl. extra kosten

Oppervlakte

19-40 m²
Book now!
Boek nu of stel je vraag hieronder