Terug naar overzicht

Enschede Ariënsplein 1-600 t/m 1-629

Premium

Open voor boekingen!

Ariensplein 1-600 t/m  1-629

30 zelfstandige studio's

Type: premium

Premium kamers op een bijzondere locatie!

Verblijf je studententijd aan het Ariënsplein te Enschede. Dit voormalige ziekenhuis is volledig getransformeerd naar een multifunctioneel complex. Het pand huisvest studenten, young professionals, hogescholen alsmede bedrijven en start-ups. De algemene ruimte van het pand is toegankelijk voor alle studenten woonachtig bij Xior en bedrijven die aangesloten zijn bij Connect-U. Vandaar dat dit de perfecte plaats is voor ambitieuze mensen die graag aan hun netwerk willen werken.

Het complex is op loopafstand van het stadscentrum & het openbaar vervoer. Daarnaast ligt het complex op loopafstand van het ROC van Twente en de Hogeschool Saxion. De Universiteit van Twente is 15 minuten met de fiets.

Het Ariënsplein 1-600 t/m 1-629 is volledig bedoelt voor studenten. Het betreffen contracten voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 12 maanden. Deze kamers kun je direct boeken door op de knop ‘Boek Nu’ te drukken. Mocht er even niets zichtbaar zijn dan kun je je inschrijven op www.xior-booking.com onder de knop “future offer”. Je zult dan informatie krijgen wanneer er beschikbaarheid komt.

Boek nu! www.xior-booking.com

Voorzieningen

Op de kamer:
Internet
Toilet
Douche
Keuken
Wastafel
Premium

Huurprijs per maand

€ 530-630 *excl. extra kosten

Oppervlakte

21-27 m²
Boek nu!
Boek nu of stel je vraag hieronder