Terug naar overzicht

Groningen Zernike Tower

Premium

Welkom in Groningen, waar uitzonderlijk studentenhuisvesting en stedelijke flair elkaar ontmoeten

.
In onze Zernike Toren huur je niet zomaar een kamer; je wordt onderdeel van een levendige gemeenschap. Wat ons onderscheidt zijn onze unieke moderne en hippe gemeenschappelijke ruimtes, waaronder verschillende ruime studieruimtes, een gameroom, een grote fitnessruimte, een tuin en een diningroom op de 22ste verdieping. Van daaruit word je getrakteerd op een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, waardoor de perfecte sfeer ontstaat voor inspiratie, ontspanning en gesprekken. Een studentenresidentie als geen ander!


Onze studentenappartementen in Groningen liggen verscholen tussen de rivier en een park en bieden rust en gemak. Het is slechts vijf minuten fietsen vanaf de Zernike Campus.
Kom bij ons wonen in Groningen, een stad met cultuur en innovatie - de perfecte achtergrond voor je studentenreis, of het nu een van onze long stay studio's is of onze short stay appartementen voor 6 maanden. En wist je dat : door een short stay kamer bij ons te boeken, verzeker je je van een plek in een comfortabele woonruimte én aan het eind van je verblijf heb je de mogelijkheid om een long stay kamer bij ons te boeken.

Boek nu! www.xior-booking.com

Voorzieningen

Op de kamer:
Internet
Toilet
Douche
Keuken

Interessante plaatsen

Plaats Afstand
Hanze University of Applied Sciences 0,7 km 3 min 7 min
University of Groningen 0,7 km 3 min 7 min
Premium

Huurprijs per maand

€ 620-1100 *excl. extra kosten

Oppervlakte

20-50 m²
Bezoek het gebouw
Boek nu of stel je vraag hieronder