Terug naar overzicht

Enschede Ariënsplein 1-1 t/m 1-163

Premium

163 independent studios

Premium kamers op een bijzondere locatie!

Verblijf je studententijd aan het Ariënsplein te Enschede. Dit voormalige ziekenhuis is volledig getransformeerd naar een multifunctioneel complex. Het pand huisvest studenten, young professionals, hogescholen alsmede bedrijven en start-ups. De algemene ruimte van het pand is toegankelijk voor alle studenten woonachtig bij Xior en bedrijven die aangesloten zijn bij Connect-U. Vandaar dat dit de perfecte plaats is voor ambitieuze mensen die graag aan hun netwerk willen werken.

Het complex is op loopafstand van het stadscentrum & het openbaar vervoer. Daarnaast ligt het complex op loopafstand van het ROC van Twente en de Hogeschool Saxion. De Universiteit van Twente is 15 minuten met de fiets.

Het Ariënsplein 1-1 t/m 1-163 is volledig bedoelt voor studenten. Hier gelden echter wel uitzonderingen:

Kamers 1-1 t/m 1-23: Zijn voor de vrije verhuur en betreffen contracten voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 12 maanden. Om hier aanspraak op te maken kun je je inschrijven op www.xior-booking.com onder de knop “future offer”. Je zult dan informatie krijgen wanneer er beschikbaarheid komt.

Kamers 1-24 t/m 1-163: Deze zijn gereserveerd voor de Universiteit van Twente alsmede het Twente Pathway College (TPC). Deze kamers worden via de platformen van deze instanties verhuurd. Je kunt deze dus enkel verkrijgen na contact met één van beide partijen.

Voorzieningen

Op de kamer:
Internet
Toilet
Douche
Keuken
Premium

Huurprijs per maand

€ 570-700 *excl. extra kosten

Oppervlakte

16-31 m²
Boek nu
Boek nu of stel je vraag hieronder