• Veilige studieomgeving
  • Comfortabel studentenleven
  • Echte #XiorFamily

Feel at home!

Ga op kot, studentenkamer in Leuven, Antwerpen, Gent…

Zoek jouw studentenkamer

Bij Xior begrijpen we heel goed wat studenten zoeken. Een kwalitatieve en betrouwbare studentenkamer waar je in ideale omstandigheden kan studeren, wonen en leven. Kortom een plek waar elke student zich onmiddellijk thuis voelt.

Comfortabele en veilige
studentenkamers

Onze studentenhuizen bieden je een comfortabele en veilige omgeving, volledig afgestemd op wat studenten vandaag nodig hebben. Ze zijn steeds centraal gelegen en in de nabijheid van de onderwijsinstellingen. Onze studentenkamers voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zijn uitgerust met de meest moderne brandbeveiliging. Zo komen wij tegemoet aan jouw bekommernissen en hoef jij je maar op 2 zaken te concentreren: studeren en genieten van het leven op studentenkamers.

Residences
176 Residences
Happy students
18000 Happy students
Cities
42 Cities
Countries
8 Countries

In het PML gebouw heb ik een fantastische tijd gehad. Je ontmoet er mensen van over de hele wereld en je leert andere talen en culturen beter kennen. Alles is goed georganiseerd en het personeel staat klaar om je te helpen waar nodig. Perfect om te studeren en te ontspannen, net als de gemeenschappelijke ruimtes en de tuin. Ik raad PML echt aan als je een geweldige tijd wil doorbrengen in Leuven!

Andrea Valeriani, Italië